lördag, juni 29, 2013

Vad vet jycken - som bjäbbar emot och sematiskt får rätt


Allas vår Carl Bildt - jycken som skäller så fort någon ställer en fråga som tränger innanför 'trivselzonen'. Ingen politiker kan som denne man - som samtidigt påstår sej representera sina väljare - hålla total distans till de frågor som faktiskt berör hans plikter.

Det finns hur många citat som helst som denne man lämnat efter sej som - staplade ordnade eller random plockade - skulle ha slungat vilken annan luttrad politiker som helst ur stolen - det måste vara de romerska gudarna som står Carl Bildt bi.

Och då kommer vi till kärnan av denna kungspudel - vad vet Carl Bildt om USAs spionage i Sverige - vad vet Carl Bildt om den spaning som USA och UK bedriver - hur stor påverkan har Carl Bildt på hur svensk underrättelsetjänst arbetar? Det var där han överlevde - på semantik - i sak hade Ekot rätt angående FRA och svensk information till främmande makt och jycken ljög - men Ekot tvingades be om ursäkt.

Vi vet ju hur gärna Carl Bildt åkte till USA för att låta sej fotograferas med de stora och de storas ambassadör i främmande land sa så här om excellensen   "medium sized dog with big dog attitude"

Sluta rida på semantik Carl Bildt - säg något vi kan tro på.

Janne

Inga kommentarer: