lördag, oktober 15, 2016

C-More höjde priset

Problemet är inte nytt och på många forum vittnar användare om problemen.
Vad är problemet?

- Jo ett rent flipperspel - ryckigt - söndersmulat och svårt att fånga 'kulan i blickfånget' - det är så jag upplever C-Mores sändningar via IP.

Vad borde man ha gjort sedan kritiken kom förra året?

- Man borde ha petat ihop en egen 'spelare' och inte litat på Microsoft(Silverlight) eller HTML/5 - de skavanker dessa två mjukvarulösningar uppvisar ger mej som användare en bedrövlig upplevelse. Hockey är tillsammans med boxning de snabbaste sporter som kan visas och då gäller det att som broadcaster vara med på banan. C-More springer runt på sidan om - men skriver nya lukerativa avtal som inte ger mej som åskådare den upplevelse jag borde kunna förvänta mej till det pris jag tvingas betala.

C-More har höjt priset och det gör man utan att öka kvalitén - den är faktiskt sämre än förra SHL säsongen - därför tycker jag att vi som är del av den vinst C-More gör denna säsong - vi ska enade stå och dels få support värd namnet och alternativa lösningar för att faktiskt få se hockey utan 'ryck' utan 'avbrott' - eller helt enkelt 'faul' ...

Jag kommer att skicka denna åsikt till alla medier som tycker SHL är viktigt - till KO till programmet Plus och som ni ser - även till er - på Norran.

En egen IP programspelare undrar ni? Jo det är faktiskt så att en egen programspelare kan 'samla på sej data' - för att synka både bild och tal - det blir en fördröjning - visst men redan att sända via IP är bortom realtid - men hur nära realtid vill du vara?

Jag vill se hockey i ett flöde utan avbrott! C-More - svara oss vanliga dödliga som startar om router - dator - stänger alla IP-tjänster och ändå ser hockey som en bläddrad bilderbok från början av 1900 ...


Inga kommentarer: