söndag, januari 22, 2012

Efter Juholt må ljuset komma

Välj vem som helst och helst Veronica Palm. Men för allt smör i vilket Småland som helst - Inte Thomas Bodström.

Bodströms flykt till USA och bakgrunden till den, vill vi inte ha i rampljuset den dag han ev aspirerar på statsministerposten.

Vi vill inte heller ha en partiledare som var inblandad i utvisningen av Ahmed Agiza och Mohammed Alzery. Däremot borde den 'affären' granskas och någon borde göras ansvarig - precis som omänskliga avvisningar som sker idag borde granskas hårdare.

Man kan undra varför media inte granskar Billström i var söm som så vårdslöst säger att vår lagstiftning fungerar - detta oavsett att världen i övrigt anser att Sverige handlar mot en hel del internationella konventioner

Veronica Palm har en bra utstrålning - skärpt - pratar begripligt och kan med rätt stöd växa till en riktig klippa!

Kanske dags att inse att man inte kan släppa in en ledare och tro att allt ska fungera? Kanske dags att bygga upp en organisation kring ledarskapet och därmed bli ett öppnare parti?

Jag hoppas det blir en framsynt debatt i VU och att man går mot en öppnare process den här gången

1 kommentar:

Jan Paimo sa...

Men så blev det inte - varken öppet eller nydanade - kvar vid lästen av fornstora sossedagar och inget nytt har hänt - RUT städar hos Maggan och kärnkraft ska vi ha - vapen till stater utan skydd för den egna befolkningen är också ok. Pragmatiskt - okej! Men ge väljarna ett alternativ och argumentera för sossarnas oheliga allians med moderaterna - vad har ni att dölja?

Janne