torsdag, mars 10, 2016

Mamma skjuten i ryggen


Skjuten av sitt eget barn - kan det hända i Östanbäck i Västerbotten? Om det hände i Västerbotten då var det en älgstdutsare som brann av och ett extremt misstag. Har aldrig hänt - jaktolyckor ja ... men spritt över Svedala är det promille.

Det här hände i USA - en värld där vapen är närmast religiösa ting och den som var nära döden (modern som säkert tjänar en slant) vittnar om rätten att döda - man framför misstag - men huvudsakligen vill man att fler ska få skjuta för att döda - de onda.

I det aktuella fallet kan man undra över hur ett fyraårigt barn kan få tag i ett osäkrat vapen och faktiskt lyckas avfyra det  - var modern en ond människa? Var barnet medvetet om sin onda moder?

Troligen är båda inte sämre än medelamerikanen - men klart korkade och långt under kraven i Västerbotten. Fyraåringen borde frikännas - men vem vet? Modern borde först och främst förlora all rätt att bära vapen iaf i Västerbotten.

Slutligen Donald Trump som part i en världsordning där 'snillet' vill höja USA över övriga världen - jag röstar på ungen i baksätet som skjuter presumtiva mördare - innan de kan skjuta - synd att inte en viss Trump satt vid ratten - och tänk om det varit jaktammunition.

Janne

Inga kommentarer: