torsdag, september 23, 2010

Abdulkadir Aygan en mördare

Jag vill gärna se att alla är lika inför lagen – ska vi göra ett undantag för denne man bördig från Turkiet och som Turkiet begärt utlämnad? Han har erkänt att han mördat – ska han inte få skylla sej själv?

Den 13 feb 2009 skrev jag ett inlägg om Abdulkadir Aygan och med valresultatet i min hand så får vi snart ett mått på SDs politiska vilja i denna fråga. Även om man i Turkiet haft en folkomröstning som iaf på sikt kan minska det militära och sk sekulära greppet om det turkiska folket, så löper denne man risk att mördas vid ett utelämnande till Turkiet .

Låt dej inte luras som Bodström och gänget lät sej göras i fallet med de två som flögs till Egypten ity Mobaraks regering hade lovat ’Oodåå – ingen tortyr här inte’.

Det finns ingen garanti för att den turkiska staten kan garantera Abdulkadir Aygans liv när han väl är i Turkiet.

På Aftonbladets hemsida finns en aktuell artikel om fallet.

Med tanke på att SD vill framstå som ett moget parti och hyllande de mänskliga rättigheterna, är det med lite av undran jag läser inläggen på denna blogg och det kan kanske göras troligt att det är SD sympatisörer som ger luft åt sina åsikter? Betänk att bloggaren troligen sitter i riksdagen vilken dag som helst och att Kejsare Fredrik kommer att tvingas ta stöd av SD …

Inga kommentarer: