tisdag, december 02, 2014

"Det är dom inte värda"


- Nej det är dom inte värda, Stefan Löfven talar klarspråk och sätter faktiskt ned den berömda foten. Det känns rätt att 87 procent tar ansvaret och att de 13 procent som på sin agenda har som främsta mål att blåsa upp värdet av sina 13 procent - en blåsning av värsta sort och som i realpolitik skulle bli en total katastrof.

Det vi ser just nu är hur SDs offerkofta 3.0 är på väg att svälla i ren hybris. Allt för att vi som tillhör de 87 procenten ska ta SD på allvar. Vilket allvar är det vi ska ta det partiet på?

Det kan inte ha gått de 13 procenten förbi att vi i 87 gänget tycker att de har fel? Så om SD nu tror på representativ demokrati, så bör väl de 13 fundera över varför alla andra tycker att de luktar illa?

Ska SD alls kunna etablera sej i vårt mångkulturella samhälle, så får de nog lov att ta seden i eget land. Det räcker inte med att deklarera nolltolerans samtidigt som rasistsvansen viftar på och sveper fram över varje socialt forum.

Dom är inte värda att tas på allvar och Alliansens hökar ska nog fundera över vad dom ska slå klorna i - dumhet eller ansvar?

Janne

3 kommentarer:

Jonny sa...

Nu är det ju faktiskt som så att om riksdagens majoritet (allians + SD) tycker att aliansens budget är bättre än de rödgrönas så ska väl enligt demokratins grundregler alliansens alternativ gälla, eller ska den samlade oppositionen i Sverige åka hem de kommande åren och låta de rödgröna syra som de vill ?

Vilken demokratisyn.

Mp's politik är ett hot mot Sveriges tillväxt, ett hot mot vårt välstånd, DET partiet stinker minst sagt, det är ungefär hälften så stort som SD och har redan lyckats skada Sverige rejält ...

Anonym sa...

Av de 87% anser minst 40% att
asylinvandringen ska minska. Endast
18% accepterar ökad asylinvandring.

Jan Paimo sa...

Du är rätt enögd Jonny - demokrati är att fatta beslut utifrån en majoritet - men SD ska fälla alla budgetförslag som inte infriar deras väg mot ett sk 'svenskt' samhälle - vad jag vet så är andelen 'icke svenskar' med svenskt pass mycket högre än era 13 procent och det de bidrar med i faktiska kronor mycket högre än det du och dina gelikar bidrar med.

I praktisk verklighet är det en invandrare som rullar dig i kulverten - en sköterska från ett främmande land som sätter dropp och en läkare från ett tredje som opererar dej - ovanpå det så är ansvarig överläkare från ett land som typ Iran - Nekar du att ta emot den vården?

Sluta svamla - lev i realtid

Janne