lördag, december 26, 2015

JVM och Patrik Ross

Hur kan man välja en så ensidig 'expert'? Det är så solklart vilket spelsystem som Patrik Ross förespråkar - jag som okunnig såg ett spelande lag och det var USA - men det tyckte inte Patrik Ross.

Som jag såg det så hade USA spelet - det lilla spel som fanns - för inse - kasta pucken och åk av helvete - skjut och hoppas - är det hockey?

Det är hockey i Nordamerika - men vi ska alla minnas den röda maskinen som visade att man kan 'spela' och vinna! Jag såg två lag som bor på Hawaii - kasta puck och slå sej fram - hur kul är det egentligen? Tempot i den här sluggermatchen var hög - visst - men det där speciella med individer får inte plats och den lilla plats det har - den biten snodde USA.

Jonas Andersson (som SVT expert) är lite mer på banan och ser USA och deras faktiska spel - jag såg USA fler stunder i 'rätt' zon  - USA vann rättvist - dom spelade mer hockey och spelade över hela banan - SVT måste nog avkräva sina experter någon form av ed - lämpligen kan de få beskriva och visa varför deras spelidé är den bästa - Patrik Ross är en trög Valross som borde försvinna och vi andra slipper höra hans upprepningar ....

janne

Inga kommentarer: