måndag, oktober 10, 2011

Snipp Snapp - Snabbt slut


Det krävs ett snabbt agerande från SAPs ledning - den situation som akut uppstått i SAP pga Juholts bristande koll på sina bidrag. I ljuset av hans egna direkta dumheter, så kommer hans agerande vad gällde Libyen mandatet - turerna kring skuggbudgeten - ger känslan av att Juholt kör lite väl mycket solo och försätter sina partikamrater i div olika eländen.

Men det vet ni väl bäst inom SAPs väggar? 

Jag bara säger att min känsla säger att Juholt inte förankrar viktiga saker innan han 'agerar' och i mina valmanna ögon bör han hitta andra uppgifter inom partiet - jag har svårt att tänka mej lägga en röst på någon som kanske ljuger i TV soffan angående A/F-kassan  ... jag tror inte ett telefonmöte räcker - gör ni inget vettigt så rasar flodvågen vidare.

Det vore ett misstag att 'sluta leden' kring Juholt - hans roll för väljarna är för viktig för att han ska erhålla ett 'personligt' skydd och erhålla övriga SAP lednings tystnad. Det är slutligen väljarna som ska ta ställning och den här starten för ett nytt VU kunde varit bättre ...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Talan får inte väckas mot den som utövar eller har utövat uppdrag som riksdagsledamot på grund av hans eller hennes yttranden eller gärningar under utövandet av uppdraget, utan att riksdagen har medgett det genom ett beslut som minst fem sjättedelar av de röstande har enats om. Utan ett sådant medgivande får en sådan person inte heller berövas friheten eller hindras från att resa inom riket på grund av yttranden eller gärningar under utövandet av uppdraget.

Kan inte Juholts fiffel anses vara gjort under utövandet av uppdraget som riksdagsman?
De som stiftar lagar ser till att skydda sig själva...

Johnny sa...

"Det vore ett misstag att 'sluta leden' kring Juholt."

Instämmer 100%. Det är omöjligt för (S) att stödja Juholts medvetna eller omedvetna fusk med hyresbidraget. Han är skyldig att känna till lagar och regler och han har inte följt dem. (S) måste markera att man inte stödjer bidragsfuskande politiker oavsett om de är (S) eller (M) eller något annat parti.

Juholt är rökt, få vill ha en bidragsfuskande slarver som statsminister. Mona Sahlins fusk glömdes aldrig och hon fick aldrig tillbaka sitt förlorade förtroende efter 15 års hårt arbete på att återvinna det.

(S) gör bäst i att sparka Juhult och välja en icke-kriminell partiledare som har en chans att vinna valet 2014, med Juholt är valförlusten garanterad 2014. varför vänta tills dess med att byta partiordförande?

Unknown sa...

hej Johnny
jag tror det vore klokt att välja en annan ledare - gått ett dygn igen och inte blev det roligare

det som oroar mej är att oavsett partifärg - så finns det en förväntan på att vi ska finna oss?

... och i samma ögonblick inser jag att ådalen 1931 är rätt nära i tiden? bara det att länder utanför skandinavien får utstå en å annan prövning

vårt just nu totalt dominanta parti kanske skulle skriva en vitbok om 1931 - med tanke på att dom är vårt nya arbetarparti - det var väl dom som sköt för typ åttio år sen? Vitböcker är ju såå vackra *s*