fredag, maj 19, 2017

Snälla SÄPO - håll Åkesson vid livDet vore en fasa om denne man dog martyrdöden av ägg och/eller fyrverkerier. Att hans fru och barn utsätts är en direkt katastrof - därmed inte sagt att demokratin inte kan utstå själva företrädaren för ett parti som har bruna rötter. Det är det demokratin ska klara - att genom debatt och visioner föra samhället framåt och förbi nazisternas retorik.

Det samhället idag inte klarar är att skydda de flyktingar vi redan tagit emot - ännu en förläggning brann ungefär samtidigt som Åkessons familj blev utsatt - en trolig mordbrand. Ca 200 människor tvingades till evakuering - det fanns barn även där min käre Åkesson och du väljer att aldrig kommentera dessa flagranta brott - trots att vi alla vet att det är din svans som känner legitimitet att starta brasorna. 

Som vanligt tar du Åkesson på dej offerkoftan och SD ska framstå som de försmådda - de som ser den faktiska sanningen - i ett oändligt ljus som bara ni har förmåga att ta emot ... men de som flydde från våld - de 200 människorna - kan de lita på SD? I vilket 'område' ska ni skydda dessa människor? 

Ni talar om hjälp och skydd i närområdet - men väl i Sverige är de väl 'nära' nog? Här i din egen svenska miljö borde väl även de som avviker från SDs etniska protokoll - känna sej trygga? För SD säger sej vara socialt värdekonservativa och därmed bör man naturligt respektera FNs konventioner för mänskliga rättigheter? 

SD förtiger övergrepp mot flyktingar - det ligger i linje med den jordmån man vill bereda inför nästa val - andra partier kanske ska påminna SD om ingångna internationella avtal - SD kan tvingas föra en politik som inte finns med i deras partiprogram - OM de skulle skapa underlag med de 'gamla' Moderaterna ... ?

Är det inte dags att våra myndigheter sätter bevakning runt flyktingboenden? Kameraövervakning och jag ser gärna hemvärnet där - laddade med många feta gummikulor - det får inte brinna mer!
Vi har åtagit oss att skydda de skyddslösa - lös problemet - för Åkessons familj och alla flyktingar som redan är här- vad tycker du själv herr Åkesson? 

Vem är skyddsvärd?

Janne

Inga kommentarer: