fredag, augusti 23, 2013

Ett, två, tre - så kom fjärde och nu?

Sossarna vill inte ta debatt om ett 5:e jobbskatteavdrag ...

OM sossarna sitter vid makten i slutet av nästa mandatperiod och allt vad välfärd heter är på väg ned i kloakerna - ska de då INTE höja skatten?

Det är NU detta ska debatteras - hårt och tufft med siffror och visioner!

"– Det är ett mycket bekvämt system för politikerna. Man kan uppträda som om man ger gåvor varje år. De kan ställa sig framför väljarna och säga att ”nu gör vi de här förbättringarna för er” även om det inte är några förbättringar, säger Lars Calmfors."

Mr Calmfors kunde inte sagt det bättre och sossarna är ute på centerpartistjakt ... så utan rimlighet, berätta istället om er egen politik och era stora visioner - sätt siffror på dom!

Hur korkade tror egentligen Löfven att vi väljare är? Hur kan det komma sej att sossarnas ledning får fritt spelrum - vad tycker kongressombuden?

'Vi håller debatten inom partiet' Jasså? Om vi som inte har medlemsbok ska rösta på er så vill vi nog veta lite mer.

Röstar vi på er så representerar ni även oss partibokslösa stående utanför VU. Då ska ni banne mej ha ett mål med politiken som vi kan ta ställning till innan. Sossetoppens maktbegär är inget jag vill stödja för sin egen skull.

"– Vi vet redan nu att man måste fatta beslut om utgiftsökningar framöver eftersom antalet äldre ökar och det är osannolikt att både a-kassa och barnbidragen kommer att ligga still i ytterligare fem år, säger Jesper Hansson, prognoschef på Konjunkturinstitutet."

Här får sossarna gratis ammunition från alla väderstreck - men nej ingen debatt!

Och som en slutkläm - det visar sej att NSA pumpar pengar in i USA-baserade  angivarföretag. Men här hemma är det tyst!

När ska någon vilja/våga börja ställa besvärliga frågor om FRA och dess roll i ett internationellt sammanhang?

Media - tyst
Regeringen - tyst
Oppositionen - tyst

Janne

Inga kommentarer: